Filiaal Lansingerland!

Vanaf 2015 is miSenso tevens gevestigd in Gezondheidscentrum ‘ParkZoom’ te Bergschenhoek.

In principe kunnen alle behandelingen uit ons aanbod ook in Lansingerland plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u tevens klikken op ‘Contact‘.

Verder lezen

Jubileumjaar!

Op 1 december 2015 bestond miSenso psychologen en orthopedagogen 25 jaar. Iets om uitgebreid bij stil te staan.

Het jubileumjaar loopt tot 1 december 2016. Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden. Wij zullen dit onder meer via de website communiceren.

 

Verder lezen

Alternatief voor medicatie bij ADHD

“Onderzoek in Amerika concludeert dat neurofeedback wetenschappelijk gezien een vergelijkbaar evidentie niveau heeft als medicatie.”

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) had afgelopen juni een interessant artikel online gezet: “Neurofeedback gelijkwaardig alternatief bij ADHD“. Het artikel van het NIP bevestigt wederom dat neurofeedback één van de beste behandelingen bij ADHD is en veel effectiever dan medicatie bij het verbeteren van aandacht en impulsiviteit.

miSenso is van mening dat er goede therapeutische alternatieven zijn voordat medicatie nodig is. De cognitieve- en gedragstherapie waar bij miSenso mee gewerkt wordt geven meestal voldoende resultaat waardoor de medicatie en de bijwerkingen daarvan worden voorkomen.

Illustratie: http://www.psyblog.nl/2011/05/20/adhd-hyper/

Verder lezen

Alle zorg dichtbij onder één dak

Het Medisch Centrum Hillegersberg geldt als één van de modernste en mooiste zorgboulevards in ons land en sluit volledig aan op het door de landelijke politiek geïnitieerde gegeven: ‘Alle zorg onder één dak’.

Het centrum kwam tot stand dankzij een initiatief van de Hillegersbergse Huisartsengroep, die een dergelijk concept al geruime tijd nastreefde en samen met BouwVereniging Onze Woning (BVOW) de basis hebben gelegd voor dit ambitieuze project.

Verder lezen