Stagiaires

Karina Ketting

Karina Ketting

Karina volgt de HBO-opleiding Toegepast Psychologie. Zij is na een jaar stage bij miSenso nu gestart met het schrijven van haar scriptie en het uitvoeren van haar onderzoeksopdracht. Karina is ook werkzaam als praktijk-assistent.
Bart Peeters

Bart Peeters

Psycholoog in opleiding. Bart loopt een jaar stage bij miSenso in het kader van zijn masterstudie Clinical Child and Adolescent Psychology aan de Universiteit Leiden. Tevens houdt hij zich bezig met frontoffice taken, zoals het opnemen van de telefonische aanmeldingen. Gedurende zijn stage bij miSenso wil Bart voldoende kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van algemene psychodiagnostiek om de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) te kunnen behalen.
Marloes Stoppelenburg

Marloes Stoppelenburg

Psycholoog in opleiding. Marloes loopt een jaar stage bij miSenso in het kader van haar masterstudie Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tevens houdt ze zich bezig met frontoffice taken, zoals het opnemen van de telefonische aanmeldingen. Gedurende haar stage bij miSenso wil Marloes kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van behandeling en algemene psychodiagnostiek om de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) te kunnen behalen.